Friday, October 21, 2011

PUMPKIN PATCH

Nothing says Fall like a Pumpkin patch, a hay ride, and hot apple cider.  

We decided to have a Pumpkin Patch of our own at The Little Nook to kick off the season! You should have seen their little faces as they walked outside in the morning and saw a pumpkin patch set up in the backyard.  It was a hit!

We talked about which pumpkins were bigger and which ones were smaller?

We counted pumpkins and we sat down and planted pumpkin seeds in a pot!


Inside we learned all about a pumpkins life cycle...
our emotions

{and we had some pretty sweet little faces}
"Surprise"!


"sad"
we gave our Jack-o-lantern happy and sad faces too!

the color "orange"
We practiced our letter recognition...

Letters were mixed in with pumpkin seeds and the children had to shake the bottle and look for letters to build their words!  Very fun!!!!What letters do you see?
Letter "E" was our letter of the week!
Counting Pumpkin SeedsReadingand...

we painted pumpkins!!!
and pumpkin patches


candids...
witches hats


1 comment:

  1. Bổ sung sức khỏe cho trẻ chính là nhiệm vụ hàng đầu giảm cân cho người khó giảm cân , vì vậy với những sản phẩm như l'il critters fiber gummy bears , bio island dha sẽ giúp các mẹ làm được điếu này mà ít phải tốn nhiều công sức . Làm đẹp chính là một phần không thể thiếu đối với mọi phụ nữ , những sản phẩm như the great cover up ultimate concealer , love me for me flawless foundation sẽ giúp bạn có được điều mình mong muốn một cách dể dàng. Vệ sinh cho trẻ là vấn đề thường làm đau đầu nhiều bà mẹ nhưng với baby shampoo sẽ giúp các bà mẹ hoàn nhành nhanh chóng, để trị họ cho trẻ có nhiều cách nhưng dùng siro trị ho muhi là một giải pháp không hề tồi chút nào . Muốn làn da trắng sáng không quá khó như bạn nghĩ , chỉ cần oxynergy white exception serum sẽ làm chọ bạn thỏa mản mà không phải tốn quá nhiều thời gian và công sức.

    ReplyDelete